Filters
Close

Om Rochette

Rätt budskap på rätt produkt stärker ert varumärke. Det ska vara lätt att hitta rätt. Rochette, har sedan 1990 arbetat med att ta fram profil- och presentreklam till företag, organisationer och föreningar. Vi har långvarig erfarenheten inom vårt område. Att de flesta av våra kunder är återkommande är ett gott tecken.

Rochette har ett brett kontaktnät av leverantörer som sträcker sig både när och fjärran. När det gäller specialproduktion har vi bedrivit egen import sedan 1995. Det är viktigt att leverera kvalité till rätt pris, gärna med omtanke till den värld vi lever i och den värld vi vill ha i framtiden. Vi utvecklar hela tiden våra produkter och processer så vårt utbud skall kännetecknas av högsta kvalitet samt vara tidsenligt.

Det är sällan den billigaste produkten ger mest – vår ambition är att erbjuda bra produkter som används av mottagaren, allt till ett ärligt pris. Trygghet, ödmjukhet och ömsesidig respekt är vad vi eftersträvar när vi gör affärer, allt för att uppnå en win-win situation.

Detta uppnår vi genom att hjälpa våra kunder skapa en röd tråd i sin profilering. Alla produkter ska kännas rätt, även efter ett tag.

Vi är aldrig längre bort än ett samtal.